Din webbläsare är föråldrad.

Uppdatera din webbläsare för ökad säkerhet, snabbhet och den bästa komforten på denna webbplats.

Uppdatera webbläsaren
Europas största cateringhandel
Fri frakt i hela Tyskland
Shopping till bottenpriser
Snabborder
Våra kunder rekommenderar

Utförsäljning

Utförsäljning

Upptäck våra rabatterade produkter och spara bra erbjudanden. Här hittar du högkvalitativa produkter till absolut oslagbara priser. Missa inte!

Läs mer

Bara hos oss

Läs mer

Vår service för dig

Läs mer om GGM Gastro

Över 300 miljoner euro i försäljning

En stadig tillväxt och en omsättning på över 300 miljoner euro, 2020 talar om vår framgång som pionjärer inom gastronomibranschen online. Som ett medelstort familjeföretag lägger vi stor vikt vid en jordnära tillförlitlighet och bästa service för våra kunder.

Över 500 anställda

I GGM Gastro-nätverket arbetar mer än 500 anställda energiskt för att tillfredsställa våra kunder. Detta är det enda sättet vi kan erbjuda produkter av högsta kvalitet till rimliga priser med ett lågt pris-garanti.

Säker och certifierad

Ständigt testade kvalite och certifierade säkerhetsstandarder gör våra produkter inte bara hållbara utan garanterar också tillförlitlighet i ditt dagliga arbete.

Över 1 miljon nöjda kunder

Vi har redan levererat till över 1 miljon kunder över hela världen inom gastronomi, hotell, catering, detaljhandel, slakt och medicinska sektorn med 99% nöjda kunder. GGM Gastro är din starka partner för ditt nästa projekt!

Har du redan sett våra lastbilar?

Mer än 12.000 olika produkter finns tillgängliga för omgående leverans. Vår internationella logistiknätverk levererar ordern på ett säkert och enkelt sätt till önskad plats. Har du redan sett GGM-lastbilarna och flygplanen?

Vi levererar under natten!

Vi har en stor möjlighet att lagerhålla många produkter från vårt breda utbud av produkter i vårt lager på 120.000 kvadratmeter. På så sätt kan vi skicka produkterna till dig inom 24 timmar inom Tyskland.

Över 50 000 produkter för varje företag och behov

Från dessertgafflar och restaurangmöbler till högteknologiska kombiångare, du hittar allt enkelt online eller i ett av våra showrooms i Europa. Hittade du inte produkten du letade efter? Kontakta oss!

Aktuella trender och innovationer

Vi försöker alltid hitta de senaste trenderna och innovationerna på marknaden och ge dig den bästa utrustningen för gastronomi och hotellbranschen när som helst.

Din partner för gastronomi

Dra nytta av Europas största online-handel

Europas största cateringhandel

1.000.000 nöjda kunder

Gratis frakt

Vi levererar gratis inom Tyskland

Shopping till bottenpriser

Vi garanterar dig det bästa priset på alla artiklar

Expressfrakt

Vi levererar gratis inom Tyskland

Recensioner om kundtest

Vårt uppdrag är att du blir nöjd som kund. Vi arbetar dagligen för att förbättra våra produkter och tjänster. Din feedback hjälper oss att driva innovation och kvalitet i restaurangbranschen.

Locations of the GGM Group
On site for you worldwide

Har du frågor?

Nås dygnet runt!

call+46 (0) 31 29 10 10

info@ggmgastro.se

Snabb hjälp och råd

Du är välkommen att skicka din begäran via vårt enkla kontaktformulär. Våra kollegor återkommer direkt!

Kontakta nu

Kontakta oss direkt på plats

Vi hjälper dig gärna personligen i en av våra butiker över hela Europa. Klicka bara nedan för att hitta en butik nära dig.

Hitta en butik nära dig