GGM Gastro International GmbH

LEASING

Leasing in bewegende beelden

Leasing is een probleem dat moeilijk te begrijpen is, daarom hebben onze specialisten er een video over gemaakt.

Video is in voorbereiding, wees geduldig!

200 Werknemers

We kunnen uw aanvraag volledig en snel verwerken.

24 Meldpunten

Onze meldpunten zijn 24 uur/ 7 dagen in de week voor u daar.

Snelle verwerking

We garanderen een snelle verwerking van 20 min na ontvangst van de lease aanvraag.

KostenneutraliteitLeasing is kostenneutraal in vergelijking met traditionele contante aankopen, dat wil zeggen. het gehuurde object genereert zijn eigen tarief ("pay-as-you-earn" -principe).

Overview

FlexibiliteitIndividuele financieringsmogelijkheden met op maat gemaakte voorwaarden, tarieven, soorten contracten en combinatiemogelijkheden.

Overview

BelastingvoordeelLeasepercentages worden niet opgenomen in de balans en hebben een positief effect op het eigen vermogen. U kunt ook leasebetalingen als uitgaven claimen

Overview

TransparantieConstante leasetarieven zorgen voor een duidelijke berekeningsbasis

Overview

Leaseproducten

Hier kunt u mogelijke leaseproducten van ons aanbod zien

Lease uw Keukenapparatuur

Lease betaalt zich terug. Het aantrekkelijk alternatief voor directe koop beschermt uw liquiditeit en maakt het eenvoudig mogelijk om steeds de laatste technologische ontwikkelingen in keukenapparatuur te gebruiken. In samenwerking met onze partner GRENKE bieden wij u de mogelijkheid om te leasen. Dit is al mogelijk vanaf € 500. Wilt u nog meer weten over lease? Meer informatie vindt u op de website van onze partner, www.grenke.nl

Lease biedt u de volgende voordelen:

  • Behoud van uw liquiditeit. Lease beschermt het kapitaal en verbetert uw ratio’s
  • Betrouwbare budgettering. Vaste periodieke betalingen zijn eenvoudig te calculeren.
  • Bied de mogelijkheid meer en eerder te investeren. Lage maandbedragen in plaats van een hoge investering.
  • Bied de mogelijkheid meer en eerder te investeren. Lage maandbedragen in plaats van een hoge investering.

Contact

Heeft u vragen over lease? Neem dan contact met ons op.

Over GRENKE

Al meer dan 38 jaar is GRENKE actief in de financieringsmarkt. Als internationaal opererende financieringsspecialist bieden wij u financieringsoplossingen aangepast aan uw behoeften. Ons advies is daarbij bank- en producentonafhankelijk. GRENKE heeft een leidende marktpositie in Europa op het gebied van small-ticket IT-lease. GRENKE richt zich op het leveren van de best mogelijke services voor haar klanten en partners door snelle en eenvoudige processen en gunstige voorwaarden. GRENKE biedt op tal van locaties wereldwijd persoonlijk advies en lokale service.

GGM Gastro International GmbH

Het bedrijf werd opgericht in 2004 en in overeenstemming met ons principe van "achievement makes success" zijn we erin geslaagd om de merknaam "GGM Gastro International" op de markt te vestigen. Terwijl er in het begin slechts een handjevol werknemers was, tellen nu meer dan 200 werknemers, verspreid over vijf landen, mee voor het personeelsbestand.

Het nieuwe perceel heeft een totale oppervlakte van ca. 178.000 m2 met een bebouwde oppervlakte van ca. 40.000 m2 en een gereserveerde oppervlakte van 80.000 m2

Een sterke aanwezigheid op het internet op alle relevante verkoop- en handelsportals, evenals sociale media en een webshop maken van GGM Gastro International de belangrijkste retailer in de branche.

Afbeeldingsbrochure