Arabic Austria Croatian Danish Dutch English Finnish French German Greek Hungarian Italian Norwegian Bokmål Persian Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish Switzerland Turkish Ukrainian

Common countries

Австрия Великобритания Германия Гърция Дания Израел Иран Ирландия Испания Италия Нидерландия Норвегия Полша Португалия Румъния Русия Саудитска Арабия Турция Украйна Унгария Финландия Франция Хърватия Швейцария Швеция

More countries

Австралия Азербайджан Албания Алжир Американска Самоа Ангола Ангуила Андора Антарктика Антигуа и Барбуда Аржентина Армения Аруба Афганистан Бангладеш Барбадос Бахами Бахрейн Беларус Белгия Белиз Бенин Бермуда Боливия Босна и Херцеговина Ботсвана Бразилия Британска територия в Индийския океан Британски Вирджински острови Бруней Дарусалам Буркина Фасо Бурунди Бутан Вануату Ватикан Венецуела Виетнам Вирджински острови, САЩ Габон Гамбия Гана Гаяна Гваделупа Гватемала Гвинея Гвинея-Бисау Гибралтар Гренада Гренландия Грузия Гуам Демократична република Конго Джибути Джърси Доминика Доминиканска република Египет Еквадор Екваториална Гвинея Еритрея Естония Етиопия Замбия Западна Сахара Зимбабве Източен Тимор Индия Индонезия Ирак Исландия Йемен Йордания Кабо Верде Казахстан Кайманови острови Камбоджа Камерун Канада Катар Кения Кипър Киргизстан Кирибати Китай Кокосови острови (острови Кийлинг) Колумбия Коморски острови Конго Косово Коста Рика Кот д'Ивоар Куба Кувейт Лаос Латвия Лесото Либерия Либия Ливан Литва Лихтенщайн Люксембург Мавритания Мавриций Мадагаскар Майот Макао САР на Китай Македония Малави Малайзия Малдиви Мали Малта Мароко Мартиника Маршалови острови Мексико Мианмар (Бирма) Мозамбик Молдова Монако Монголия Монсерат Намибия Науру Непал Нигер Нигерия Никарагуа Ниуе Нова Зеландия Нова Каледония Обединени арабски емирства Оландски острови Оман Остров Ман Остров Рождество Острови Питкерн Острови Търкс и Кайкос Отдалечени острови на САЩ Пакистан Палау Палестински територии Панама Папуа Нова Гвинея Парагвай Перу Пуерто Рико Реюнион Руанда САЩ Салвадор Самоа Сан Марино Сао Томе и Принсипи Свазиленд Свалбард и Ян Майен Света Елена Северна Корея Северни Мариански острови Сейнт Винсънт и Гренадини Сейнт Китс и Невис Сейнт Лусия Сейшели Сен Бартелеми Сен Мартен Сен Пиер и Микелон Сенегал Сиера Леоне Сингапур Сирия Словакия Словения Соломонови острови Сомалия Судан Суринам Сърбия Таджикистан Тайван Тайланд Танзания Того Токелау Тонга Тринидад и Тобаго Тувалу Тунис Туркменистан Уганда Узбекистан Уолис и Футуна Уругвай Фарьорски острови Федерални щати на Микронезия Фиджи Филипини Фолклендски острови Френска Гвиана Френска Полинезия Френски южни територии Хаити Холандски Антили Хондурас Хонконг САР на Китай Централноафриканска Република Чад Черна гора Чехия Чили Шри Ланка Южна Африка Южна Джорджия и Южни Сандвичеви острови Южна Корея Ямайка Япония о. Гърнси остров Буве остров Норфолк остров Хърд и острови Макдоналд острови Кук
GBP - Британска лира DKK - Датска крона EUR - Евро NOK - Норвежка крона PLN - Полска злота RON - Румънска лея RUB - Руска рубла SEK - Шведска крона HUF - Унгарски форинт
Имейл: balkan@ggmgastro.com Tel: 032 588 345

Политика за защита на личните данни


1. Име и седалище на фирмата

GGM Gastro International GmbH 
Вайнерпарк 16
гр. Охтруп, П.К. 48607
Германия

Телефон за връзка: +49 (0) 2553 - 72 20 – 0
Факс: +49 (0) 2553 - 72 20 20 – 200
Електронна поща: info@ggmgastro.com

Име и седалище на фирмата представител:
ГГМ Балкан ООД
ул. “Софроний Врачански” 2
гр. Момчилград, П.К. 6800
България

Телефон за връзка: +359 (0)32 588 345
Електронна поща: balkan@ggmgastro.com

Данни на служителя, отговорен за защитата на личните данни:
Можете да се свържете със служителя, отговорен за защитата на личните данни, както чрез пощенски запис до седалищния адрес, така и на следната електронна поща datenschutz@ggmgastro.com


2. Обхват и цел на обработката на лични данни

2.1 Посещаване на онлайн сайта

При достъпването на този сайт, интернет браузъра, който използва посетителя, автоматично изпраща информация до сървъра на сайта, която временно се съхранява в клиентски  файл. Следните данни се записват без предоставяне на допълнителна информация от страна на посетителя, докато не бъдат изтрити автоматично:

Обработката на личните данни е основана на чл. 6, пар. 1, ал. 1 буква а) от Закона за защита на личните данни. Имаме легитимен интерес към обработката на данни, свързан със следните цели:

Тази обработка на данни не е изрично предназначена за идентифициране на посетителя на уебсайта.

2.2 Форма за контакт 

Посетителите могат да ни изпращат съобщения чрез онлайн формуляра за връзка на уебсайта.  Ние изискваме Вашето име и валидна електронна поща, за да можем да отговорим на Вашата заявка. Лицето, изпратило заявката, може доброволно да предостави останалата информация. Когато използвате формуляра за връзка, потвърждавате, че сте запознат с тези правила и сте съгласни с обработката на въведените данни. Обработката на данни сте извършва единствено с цел отговаряне на запитвания чрез формуляра за връзка. Това става въз основа на доброволното съгласие, предоставено в съответствие с чл. 6, пар.1, ал. 1, буква а) от Закона за защита на личните данни.

Регистрация като клиент

Ако сте регистрирани в нашия онлайн сайт, следните данни се записват:
-адрес
-данни за контакт
-данни за влизане в сайта

Разрешението за събиране на тези данни се основава на чл. 6, пар. 1, ал. 1, буква б) от Закона за защита на личните данни.  
Данните се съхраняват в продължение на 10 години в съответствие със законовите разпоредби. При липса на други основания за съхранение, когато този период изтече, данните се изтриват. 

Поръчка в онлайн сайта

Когато поръчвате от онлайн магазина, следните данни се изискват:
Ако сте регистрирани като клиент, адресът и данните за контакт, които сте въвели, се използват за поръчката Ви, когато влезете в профила си.
Ако не живеете в България, трябва да предоставите и своя регистрационен номер по ДДС. Ако поръчвате като гост, следните данни се изискват:

-информация за адрес
-данни за контакт
-номер по ДДС, ако е приложимо

Данните се съхраняват в продължение на 10 години в съответствие с разпоредбите.

Форма за оплакване

Ако използвате нашата форма за оплакване, изискваме следната информация:
-Информация за адреса
-Данни за контакт
-Информация за договора

Изтриваме тази информация, когато законоустановеният период за съхранение изтече.


3. Предаване на данни

Ако подадете молба за лизинг, следните данни се предоставят на лизинговата банка, която отпуска финансовите средства:

-информация за адрес
-данни за контакт
-информация за профила
-данни за артикулите (кошницата за пазаруване и стойността й)


Когато кандидатствате, ще бъдете препратени директно към съответния уебсайт на нашите партньори, за да предоставите допълнителни данни:

Ти Би Ай Банк ЕАД

ул. “Димитър Хаджикоцев” 52-54
гр. София, П.К. 1421
България


Плащанията с PayPal се обработват чрез портала за външно плащане с 3Д сигурност на компанията. 

PayPal

PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A.
22-24 Boulevard Royal
L-2449 Luxembourg

Плащанията с кредитна карта се обработват чрез портала за външно плащане с 3Д сигурност на компанията. 

ОББ АД

бул. “Витоша” 89
гр. София, П.К. 1463
България

Когато кандидатстване по метода чрез наложен платеж, плащането ще бъде обработено от нашите партньори:

Транспрес ООД

бул. “България” 21
гр. Велико Търново, П.К. 5000
България

Спийди АД

ул. “Самоковско шосе” 2
гр. София, П.К. 1000
България

Ин Тайм ООД

ул. “Неделчо Бончев” 41
гр. София, П.К. 1000
България

Притежателят на данните изрично се е съгласил с това, съгласно чл. 6, пар. 1, ал. 1, буква а) от Закона за защита на личните данни. 
Прехвърляне съгласно чл. 6, пар.1, ал.1, буква е) от Закона за защита на личните данни се изисква да установява, упражнява или защитава срещу съдебни искове и няма основание да се предполага, че притежателят на данните има надмощен легитимен интерес да не прехвърля данните си. В други случаи личните данни не се предоставят на трети страни.


4. Бисквитки 

Така наречените "бисквитки" се използват от уебсайта. Това са пакети данни, които се обменят между уебсървъра и браузъра на посетителя. Те се съхраняват от устройствата, използвани за посещение на уебсайта (компютър, преносим компютър, таблет, смартфон и др.). Бисквитките не могат да повредят използваните устройства. По-специално те не съдържат никакви вируси или друг злонамерен софтуер. Информацията за "бисквитките" съхранява друга такава, свързана с конкретното използвано крайно устройство. Тази информация не ни позволява при никакви обстоятелства да определим самоличността на посетителя на уебсайта.

При настройките по подразбиране на браузъра обикновено се приемат "бисквитките". Настройките на браузъра могат да се коригират или за да се отхвърлят "бисквитките" на използваните устройства, или да се предостави конкретна информация, преди да се съхрани нова "бисквитка". Искаме обаче да посочим, че деактивирането на "бисквитките" може да означава, че някои от функциите на уебсайта не могат да се използват ефективно.

“Бисквитките” служат за по-удобно използване на нашия уебсайт. Например, “бисквитките” за сесии могат да се използват, за да се определи дали посетителят е посетил предварително отделни страници на уебсайта. Тези “сесийни бисквитки” се изтриват автоматично, когато напуснете уебсайта.

Временните "бисквитки" се използват за подобряване  удобството на потребителите. Те се съхраняват временно на устройството на посетителя. Ако посетителят се върне на уебсайта, е възможно да се признае, че той е имал достъп до страницата по-рано и да се приложат входовете и настройките, които са били използвани по този повод, така че да не е необходимо да се повтарят. В тази връзка не се обработват лични данни.

Бисквитките се използват и за анализ на достъпа до уебсайта за статистически цели и за подобряване на това, което предлагаме. Тези "бисквитки" позволяват автоматичното разпознаване на това, че сайтът е бил посетен от посетителя. Бисквитките се изтриват след определен период от време.

Данните, обработвани чрез "бисквитки", са в съответствие с  горепосочените цели, за да се спазват законните интереси на правната практика по чл. 6, пар. 1, ал. 1, буква е) от Закона за защита на личните данни. 


5. Услуги за анализ на уеб сайтове, проследяване

Анализ на Гугъл

Този уебсайт използва Google Анализ, уеб услуга за анализ на Google Inc. ("Google"). Google Анализ използва така наречените "бисквитки", текстови файлове, които се съхраняват на компютъра ви и улесняват анализа на използването на уебсайта. Информацията, генерирана от "бисквитката" за използването на този уеб сайт, обикновено се прехвърля на сървър на Google в САЩ и се съхранява там. Ако IP анонимността е активирана на този уеб сайт, вашият IP адрес първо ще бъде съкратен от Google в държави-членки на Европейския съюз или в други страни, които са подписали Споразумението за Европейското икономическо пространство. Моля, имайте предвид, че Google Анализ в този уебсайт е разширен, за да включи кода "gat._anonymizeIp ();", за да се осигури анонимно събиране на IP адреси (така нареченото IP masking).
Само в изключителни случаи пълният IP адрес ще бъде прехвърлен на сървър на Google в САЩ и ще бъде прекъснат там. Google използва тази информация от името на оператора на този уебсайт, за да направи оценка на използването на уебсайта, да състави отчети за дейностите на уебсайта и да предостави други услуги, свързани с използването на уебсайта и интернет за оператора на уебсайта. IP адресът, прехвърлен от вашия браузър в контекста на Google Анализ, не е свързан с други данни на Google. Можете да предотвратите съхранението на "бисквитките" чрез съответната настройка в софтуера на браузъра; искаме обаче да посочим, че в този случай е възможно да не можете да използвате в пълна степен всички функции на този сайт. Освен това можете да предотвратите събирането на данните, генерирани от "бисквитката", свързани с използването на уебсайта (включително IP адреса ви) от Google и обработката на тези данни от Google, като изтеглите и инсталирате приставката за браузър, достъпна от следната връзка:
http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=bg

Допълнителна информация относно условията за ползване и защитата на данните можете да намерите на адрес
http://www.google.com/analytics/terms/de.html

Правното основание за използване на аналитичния инструмент е чл. 6, параграф 1, т. ф от Закона за защита на личните данни. Анализът на уебсайтовете е в законните интереси на нашата компания и се използва за статистическо отчитане на използването на сайта за непрекъснато подобряване на нашия уебсайт и услугите, които предлагаме.

Ремаркетинг / пренасочване на реклами във Facebook

Маркерите за ремаркетинг на социалната мрежа Facebook, 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, САЩ са интегрирани в нашите страници. Когато посещавате нашия сайт, маркерите за ремаркетинг установяват пряка връзка между браузъра ви и сървъра на Facebook. По този начин Facebook получава известие, че сте посетили нашия сайт с Вашия IP адрес. В резултат Facebook може да свърже посещението на нашия сайт с вашия потребителски акаунт. Може да използваме получената по този начин информация, за да показваме реклами в Facebook. Моля, обърнете внимание, че като доставчик на уеб страници нямаме никакви познания за съдържанието на прехвърлените данни и как се използват от Facebook. Може да намерите допълнителна информация за това в политиката за защита на данните на Facebook на адрес:
https://www.facebook.com/about/privacy/.

Ако не искате данните ви да се съхраняват, може да деактивирате персонализираната аудитория със следната връзка:
https://www.facebook.com/ads/website_custom_audiences/

Измерване на конверсията с "Facebook visitor action pixel"

С Ваше съгласие използваме “visitor action pixel” във Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Пало Алто, CA 94304, САЩ ("Facebook"). Може да го използваме, за да проследяваме действията на потребителите, след като са видяли или кликнали върху реклама във Facebook. По този начин ние може да регистрираме ефективността на рекламите във Facebook за целите на статистиката и маркетинга. Събраните по този начин данни са анонимни или с други думи, не виждаме личните данни на отделните потребители. Тези данни се съхраняват и обработват от Facebook. Facebook може да свърже тези данни с вашия Facebook акаунт и да го използва и за собствени маркетингови цели, в съответствие с политиката на Facebook за използване на данни
https://www.facebook.com/about/privacy

Може да активирате Facebook да показва реклами във и извън Facebook. За тази цел може да съхраните и “бисквитки” на вашия компютър.

Съгласието може да се дава само от потребители на възраст над 13 години. Ако сте по-млади, моля, посъветвайте се с родителя или настойника ви за съвет.


6. Правата ви като субект на данните

Доколкото вашите лични данни се обработват, когато посещавате нашия уебсайт, вие имате следните права като "субект на данните" по смисъла на Закона на защита на личните данни:

6.1 Информация

Имате право да поискате от нас потвърждение дали Вашите личните данни се обработват от нас. Не се предоставя информация, ако разкриването й би нарушило конфиденциалността или ако информацията трябва да бъде задържана в тайна по други основания, по-специално поради преобладаващ правен интерес на трета страна. Независимо от горепосоченото, може да има задължение за разкриване на информацията, ако вашите интереси преодоляват интереса за поверителност, особено с оглед на непосредствените щети. Правото на информация също се изключва, ако данните се съхраняват само защото не могат да бъдат изтривани въз основа на законови срокове на запазване, се използват изключително за целите на архивиране на данни или наблюдение на защитата на данните, ако разкриването на информацията е свързано с непропорционално голямо количество работа и ако преработката за други цели е предотвратена чрез подходящи технически и организационни мерки.
Ако правото на информация не е изключенo във вашия случай и вашата лична информация се обработва от нас, може да поискате информация от нас за следното:

- Цел на обработката
- Категориите на обработените ви лични данни
- Получателите или категориите получатели, на които са разкрити личните ви данни, по-специално ако тези получатели са в трети държави
- Ако е възможно, планираният период, през който ще се съхраняват вашите лични данни, или ако това не е възможно, критериите за определяне на периода на съхранение
- Наличието на право на поправяне или заличаване или ограничаване на обработката на личните данни, които се отнасят до Вас, или правото да се противопостави на тази обработка
- Наличието на право да се подаде жалба до надзорен орган за защита на данните
- Ако личните данни не са били събрани от вас като субект на данните, информация за произхода на данните
- Наличието на автоматизирано вземане на решения, включително профилиране и смислена информация за съответната логика, както и значението и предвидените последици от тази обработка
- Когато личните данни се предават на трета държава, ако няма решение на Комисията на ЕС относно целесъобразността на нивото на защита по чл. 45 (3) от Закона за защита на личните данни, информация за подходящите предпазни мерки, предвидени за защита на личните данни съгласно член 46, параграф 2 от Закона за защита на личните данни.

6.2 Поправяне и попълване

Ако установите, че имаме неверни лични данни за вас, може да поискате от нас поправка на тези неточни данни без неоправдано забавяне. Ако личните данни, които се отнасят до Вас, са непълни, може да поискате те да бъдат завършени.

6.3 Изтриване

Имате право да изтриете ("правото да бъдете забравени"), ако при обработката не се изисква да се упражнява правото на свобода на изразяване, право на информация или изпълнение на правно задължение или да се изпълни задача, която е в обществен интерес и се прилага едно от следните основания:

-Личните данни вече не се изискват за целите, за които се обработват.
- Оправданието за обработката е единствено вашето съгласие, което сте оттеглили.
- Вие подадохте възражение срещу обработката на вашите данни, които ние публикувахме.
- Вие подадохте възражение срещу обработката на лични данни, която не е била оповестена от нас и няма преимуществени основателни причини за обработка.
- Вашите лични данни са били обработени незаконно.
- Изтриването на лични данни е необходимо, за да изпълним законово задължение, на което сме подложени.

Няма право да се изтрива, ако в случай на правна, неавтоматизирана обработка на данни изтриването не е възможно или е възможно само при непропорционално голямо количество работа и вашият интерес към изтриване е малък. В този случай ограничаването на обработката замества изтриването.

6.4 Ограничаване на обработката

Може да поискате да ограничим обработката, ако се прилага едно от следните основания:

- Вие оспорвате точността на личните данни. Ограничението може да се изисква в този случай за период, който ни позволява да проверим точността на данните.
- Обработката е незаконна и изисква ограничаване на обработката, вместо изтриване на вашите лични данни.
- Вашите лични данни вече не се изискват от нас за целите на обработката, но вие изисквате от нея да установи, упражнява или защитава срещу съдебни претенции.
- Вие подадохте възражение съгласно чл. 21 (1) от Закона за защита на личните данни. Може да се изисква ограничаване на обработката, стига да не е установено дали законните ни основания надвишават вашите основания.

Ограничението на обработката означава, че личните данни могат да бъдат обработвани само с ваше съгласие или да се установят, да се упражняват или да се защитят от съдебни претенции или да се защитят правата на друго физическо или юридическо лице или по причини от значителен обществен интерес. Преди да премахнем ограничението, имаме задължението да Ви информираме за това.

6.5 Пренос на данни

Имате право на пренос на данни, доколкото обработването се основава на Вашето съгласие (чл. 6, пар. 1, ал. 1, буква а) или чл. 9, пар. 2, буква a) от Закона за защита на личните данни) или на договор, по който сте договаряща страна и обработката се извършва с помощта на автоматизирани процедури. Правото на пренос на данни е възможно при условие, че правата на другите хора не са засегнати от това: можете да поискате от нас личните данни, които са предоставени, в електронен или писмен вид. Имате право да предоставяте тези данни на друг администратор безпроблемно. Когато това е технически възможно, може да поискате от нас да предадем вашите лични данни директно на друг администратор.

6.6 Възражения

Когато обработката се основава на чл. 6, т. 1, буква д) от Закона за защита на личните данни (изпълнение на задача, извършена в обществен интерес или при упражняване на публична власт на администратора) или на чл. 6, пар. 1, буква е) от Закона за защита на личните данни (законен интерес на администратора на данни или на трета страна), имате право да възразите по всяко време на основания, свързани с конкретната ситуация и  с обработването на лични данни, които ви засягат. Това важи и за профилиране въз основа на чл. 6, пар. 1, буква д) или е) от Закона за защита на личните данни. След като сте упражнили правото си на възражение, повече няма да обработваме личните Ви данни, освен ако не можем да покажем убедителни легитимни основания за обработка, които надвишават Вашите интереси, права и свободи или ако обработката служи за установяване, упражняване или защита от правни искове.

6.7 Оттегляне на съгласието

Имате право да оттеглите съгласието, което сте дали по всяко време, считано от тази точка. Оттеглянето на съгласието може да бъде съобщено неофициално по телефона, по електронната поща, по факса или на пощенския ни адрес. Оттеглянето не засяга законосъобразността на обработката на данните, която е извършена въз основа на Вашето съгласие до момента на получаване на оттеглянето. При получаване на искането за оттегляне обработката на данните се основава единствено и само на Вашето съгласие.

6.8 Оплаквания

Ако смятате, че обработването на личните Ви данни е незаконно, можете да подадете жалба до Комисията за защита на личните данни, отговорна за Вашия район.


7. Версия и актуализиране на политиката за защита на личните данни

Тази версия на политиката за защита на личните данни е изготвена на 25 май 2018 г. Запазваме си правото да я актуализираме по всяко време, за да подобрим защитата на данните и / или да я адаптираме към промените в надзорната практика или законодателството.

ползи

изследване

Безплатна доставка

в България

Сигурно плащане

PCI DSS стандарт за информационна сигурност и сертифициран метод на плащане

Достъпен 24 часа

Удобно онлайн пазаруване и консултации по телефона

Контакти

ГГМ БАЛКАН ООД ПЛОВДИВ 4023 | КВ. ТРАКИЯ | БУЛ. САНКТ ПЕТЕРБУРГ 131 Работно време: Понеделник – петък 09:00 – 18:00 ч. тел: 032588345 E-Mail: balkan@ggmgastro.com

GGM Gastro International GmbH

За нас Изложения Видеоклипове на продукти каталог
Как да ни намерите контакт Общи условия Правни аспекти Защита на личните данни

Обслужване

Често задавани въпроси Срокове и доставка Начин на плащане Банкова сметка

Начин на плащане

Zertifizierung

Bнимание

Запазваме право на промяна в цените и продуктовия асортимент.

Copyright 2019 © GGM Gastro International GmbH. * | All prices plus VAT 19%, incl. Delivery